Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Op goed geluk?

Door de geavanceerde techniek van modernere auto's is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. De auto uitlezen via een computer biedt onvoldoende inzicht in de herkomst van de storing. Als het goed is, verwijst uw eigen dealer/garagebedrijf u als klant dan door naar een (GMTO) diagnosespecialist. Maar vaak worden auto-onderdelen nog op goed geluk vervangen.

Risico's
Het risico op verkeerde beslissingen is groot, met hoge kosten en ergernis als gevolg. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat deze het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hun vertrouwde auto terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garagebezoek en het missen van uw auto.

Een auto storingsdiagnose

Deze onkosten en frustratie kunt u voorkomen door een professionele auto storingsdiagnose te laten uitvoeren! Met specialistische apparatuur wordt uw auto doorgelicht op mogelijke defecten. Onze gecertificeerde auto diagnosespecialisten kunnen aan de meetresultaten vaak direct en onmiskenbaar zien welk auto-onderdeel/onderdelen de storing veroorzaakt.

Snel weer de weg op
Het herstellen van de auto kunt u gewoon via uw eigen dealer/garagebedrijf laten verlopen. Indien gewenst kunnen wij uw auto ook gelijk herstellen. Zo blijft u niet heen en weer rijden tussen garages en kunt u snel weer veilig met uw auto de weg op. In de geruststellende wetenschap dat het probleem echt is opgelost en u niet teveel heeft betaald!

Persoonlijk
Persoonlijk

Bij JWA-Autoservice onderscheiden we ons door een persoonlijke benadering.

Ervaren
Ervaren

Met jarenlange ervaring in de auto-industrie brengen wij expertise en hoogwaardige diensten.

Betaalbaar
Betaalbaar

Jarenlange ervaring en betaalbare oplossingen, allemaal onder 1 dak bij JWA Autoservice.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website